ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

De dynamiek van een bedrijf en de soliditeit van een sterke groep

Ceramische Supergres werd in 1961 in Casalgrande opgericht en begon zijn activiteiten met de productie van dubbel gebakken en cottoforte-tegels voor vloeren en wanden. Van het oorspronkelijke kleine bedrijf dat werd opgericht door de oprichters en lokale werknemers, groeide het bedrijf, samen met het industriegebied Sassuolo, en breidde het uit tot een aanwezigheid op tal van markten over de hele wereld, waardoor meer dan twintig jaar welvaart werd gecreëerd voor de oprichters en het personeel. In 1996, na een reeks eigendomsoverdrachten, werd het bedrijf overgenomen door de Gruppo Concorde. Sindsdien is Supergres blijven groeien en exporteert het bedrijf vandaag zijn producten naar meer dan 50 landen in de wereld en heeft het een sterke reputatie als een van de meest gevestigde keramische merken op mondiaal niveau.

Supergres is een dynamisch en modern bedrijf dat innovatie en renovatie ziet als de belangrijkste instrumenten om te voldoen aan de zich steeds verder ontwikkelende markttendensen van vandaag. Dit soort marktbewustzijn, samen met het gebruik van innovatieve technologie, avant-garde onderzoek en grote investeringen, mogelijk gemaakt door een van de grootste keramische groepen in Italië te zijn, betekent dat we alle klanten hebben kunnen vertalen 'behoeften en markttrends in collecties van topkwaliteit en op maat gemaakt.

Waarden die toegevoegde waarde worden.

Supergres gelooft sterk in en streeft van ganser harte naar diepgewortelde waarden. Een sterke binding verbindt het bedrijf, de werknemers, partners en lokale leveranciers en uit deze sterke unie komen producten en diensten van topkwaliteit tot leven. We hebben dezelfde sterke band met onze klanten en dat betekent dat we enorm veel waarde hechten aan onze relatie met onze klanten. , onze beschikbaarheid en onze ongeëvenaarde klantenservice, dag in dag uit. Bij Ceramische Supergres vertegenwoordigen degelijkheid, loyaliteit, transparantie en betrouwbaarheid de waarden van vandaag evenals de waarden van morgen.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug