Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

ma-do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Over Marazzi

Marazzi is een van de bekendste merken van de keramische tegelindustrie. Het tegelmerk komt uit Italië en wordt in 140 landen vertegenwoordigt. Marazzi werd opgericht in 1935 in de gemeente Sassuolo. Marazzi wordt erkend door hun hoge kwaliteit en symboliseert natuurlijk het beste van de Italiaanse keramische stijl. Het merk staat voor een stijlvol en warme uitstraling. Dankzij Marazzi’s creativiteit, milieubewustzijn en natuurlijk de passie voor keramiek maken ze prachtige wand en vloertegels en hebben wij door hun een mooi assortiment voor u waar u zeker een kijkje in moet nemen.

Sterke punten

Marazzi experimenteert erg veel. Marazzi vermogen voorspelt en reageert op veranderingen en ook op ontwikkelingen in levensstijlen, architectuur en ontwerp, en de prioriteitstelling van milieu en duurzaamheid. Dit zijn een van de sterke punten die Marazzi waar gesteld hebben om de top van zijn sector te veroveren, in de plek waar het vandaan komt namelijk Italië en ook internationaal, en zijn leiderschap voortdurend bevestigen.

Soorten tegels

Marazzi heeft verschillende materiaalsoorten, zoals: marmer, graniet, porselein, natuursteen en mozaïek. Voor elke klant hebben we een geschikte tegel met een charmante uitstraling. Bij Middag Leerdam heeft u veel keuze in de Marazzi afdeling. Wij hebben ongeveer 150 soorten tegels waar u zeker een keuze in kunt vinden.

De Middag methode

Persoonlijke Benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiënt.

Offerte aanvragen

Website door BlueBird Media 2019