Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

ma-do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Over Colorker

Elk persoon in de wereld heeft een tegel die hun persoonlijkheid vertegenwoordigt. Dit is de overtuiging die een groep ondernemers uit de keramische industrie in 1987 bijeenbracht en die hen motiveerde om Colorker te creëren. Colorker is een keramiekbedrijf waarvan de stelregel is om zowel professionals als individuen in staat te stellen zich uit te drukken door middel van keramiek. We letten op de diepste behoeften, emoties en voorkeuren van onze klanten.

Luisteren naar de klant

Colorker onderzoekt en innoveert zowel in techniek als in esthetiek en ze hebben het vertrouwen dat wordt verleend door de goedkeuring van de belangrijkste Europese certificeringsinstanties. Daarnaast neemt Colorker deel aan allerlei grote projecten over de wereld. Colorker heeft meestal alles wat u nodig hebt voor in uw huis, zodat u de wereld kunt vertellen wie u bent en hoe u zich wilt voelen door middel van keramiek.

Erkenning

Colorker internationale roeping werd voor de vijfde keer erkend (1994, 1998, 2002, 2006 en 2012) door de Exportprijs te winnen als erkenning voor de internationale arbeid die ze hebben ontwikkeld en die ze in staat hebben gesteld om naar zeer diverse markten te verhuizen. Een prestigieus en waardevol merk en van daaruit de grenzen verleggen. Het helpt hen om samen met andere bedrijven in de tegel sector van Castellón een zeer sterk beeld van Spanje op te bouwen.

Boreal

Wij hebben de collectie Boreal voor u klaar staan in onze winkel Middag Leerdam. We hebben 5 tegels van Colorker die een wilde houtlook hebben. Een kijkje nemen zou zeker geen verspilde tijd zijn!

De Middag methode

Persoonlijke Benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiënt.

Offerte aanvragen

Website door BlueBird Media 2019