ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Badkamertegels voor elke stijl en budget

Badkamertegels heeft Middag Leerdam in talloze uitvoeringen, materiaalsoorten en kleuren. Zo kunt u alle kanten op. Wat uw smaak, budget of wens ook is. Wij leveren badkamertegels voor liefhebbers van een moderne, rustieke, klassieke of eenvoudige badkamer. Er zijn zowel vloertegels als wandtegels beschikbaar voor uw badkamer. Op deze website vindt u een impressie van de tegels die in onze showroom staan.

Waarom tegels voor uw badkamer?

Tegels zijn de ideale afwerking voor uw badkamer omdat ze geen vocht opnemen. Vloer- en wandtegels zijn hygiënisch en makkelijk te reinigen met een doek. Er zijn enorm veel soorten badkamertegels om uit te kiezen. Vooral betonlook tegels, houtlook tegels zijn op dit moment helemaal in. Deze tegelsoorten geven uw badkamer een moderne uitstraling. Maar mocht u toch meer houden van klassiek? Dan heb we ook daarvoor genoeg om uit te kiezen.

Speciaalzaak in badkamertegels

Middag Leerdam is een echte speciaalzaak in sanitair tegels. Daarbij weten wij als geen ander dat de inrichting van uw badkamer zeer persoonlijk is. Met ons grote aanbod is dat geen enkel probleem. Kies bij ons uit badkamertegels van de beste merken, hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Alle kanten op met tegels voor uw badkamer

Tegels voor in de badkamer verkopen wij in de vorm van wandtegels en vloertegels. Van grote vierkante tegels tot langwerpige: wij hebben het allemaal! Houdt u meer van mozaïek? Of droomt u van een badkamer met natuursteen of graniet? Bezoek dan onze inspiratievolle showroom in Leerdam en ontdek welke stijl en soort badkamertegel het best bij u past.

Bel me terug v