ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Delconca

Ceramica del Conca werd in 1979 opgericht door een ondernemende ervaring in de bouwsector in San Marino, Italië en in het buitenland. Del Conca was nieuw in het wereld van de tegels, maar gevoelig voor technologische ontwikkelingen en de groeiende verwachtingen van de markt. Het was een van de eerste bedrijven in de keramische industrie om te geloven in glazuur afgevuurd op witte keramische tegels,omdat het een van de eersten was die porselein technologie toepaste en de referentie van het bedrijf in de industrie werd en werkte met vastberaden geldige systeem keuzes in algemeen onzekere tijden op technisch gebied.Het merk pastorelli hoort ook onder de merk van Del Conca.

Bedrijf

Het bedrijf is internationaal bekend om de kwaliteit van de tegels, de goedheid van de dienst, de capaciteit voor innovatie en design die het draagt. Na grote investeringen in de afgelopen jaren die hebben geleid tot een sterke groei van haar site capaciteit, zijn de ontwikkelingsperspectieven voor de komende jaren is gebaseerd op synergie met bedrijven in de keramische industrie, ook een deel van de Groep, kunnen zij hun productiecapaciteit te zetten ten dienste van de commerciële penetratie activiteit van Ceramica del Conca S.p.a.

Perfecte tegel

Wij als Middag Leerdam verkopen veel van het merk tegel Del conca. we hebben meer dan 300 tegels in ons assortiment van Del Conca, zodat de klant open minded kan blijven. Wij als bedrijf vinden het belangrijk dat de klant zijn stijl kan volgen en de perfecte tegel kan vinden voor zijn huis.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Producten van dit merk

Zoek uw ideale tegel

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug