ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Cerdomus

Keramische tegels zijn een natuurlijk product dat al eeuwen wordt gebruikt. Een oude zaak echter, werkte met processen die uitstekende resultaten hebben bereikt door onderzoek en technologie.

Water, klei, mineralen en kwartspoeders afgevuurd bij hoge temperaturen. Dit is de originele structuur van elk keramisch product dat brede toepassingsgebieden bereikt via een gecertificeerd productieproces. Een proces dat de uitmuntendheid en kwaliteit van elke Cerdomus-collectie definieert. Het resultaat is een product van hoge kwaliteitsnormen gedefinieerd door 4 hoofdcriteria: hardheid, stijfheid, breekbaarheid en inertie. Hardheid: het resultaat van de reacties die optreden tijdens het koken en die de dichtheid van de tegel en homogeniteit geven. Stijfheid die bepalend is voor het vermogen om hoge belastingen te weerstaan. Breekbaarheid die de weerstand tegen schokken definieert. Inertie, dat is de onveranderbaarheid in contact met water en chemicaliën.

Geschiedenis

Cerdomus Ceramiche werd in 1969 door de Bianchini opgericht als een klein familiebedrijf. In 1979 werd het gamma dubbel gebrande geglazuurde tegels verbeterd door de innovatieve enkelvoudige witte lichaams tegels. In de eenentwintigste eeuw is Cerdomus vooral bekend als fabrikant van commerciële porseleinen tegels met een hoge kwaliteit steen effect. De producten in rustieke stijl behoren ook tot de bestsellers van het bedrijf. Vanwege de voortdurende investeerders.

Assortiment

Binnenkort hebben we meer van het merk Cerdomus in ons assortiment beschikbaar. Nu heeft u het mogelijkheid om gebruik te maken van de tegel cerdomus chrome grey die een prachtig strak afwerking hebben. we hebben de tegel in meerdere soorten kleuren beschikbaar.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Producten van dit merk

Zoek uw ideale tegel

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug