ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Bent u al een tijdje opzoek naar flaviker tegels? Dan bent u hier bij het juiste adres! De flaviker Pi.Sa tegels komen oorspronkelijk uit Italië en wordt gemaakt door de designbureau Flaviker Pi.Sa. Het bedrijf produceert wandtegels en ook vloertegels.

Wat voor tegels

Flaviker maakt tegels voor verschillende kamers. zoals: de woonkamer, de keuken en natuurlijk ook de badkamer. Flaviker heeft niet alleen tegels voor binnen, maar zelfs ook voor het buitenhuis. Nadat maken ze ook tegels voor commerciële projecten.

Milieuvriendelijke tegels

Flaviker staat bekend voor de porseleinen wandtegels en voor de diverse stijlen. Bovendien voor de mensen die van milieuvriendelijke producten houden, kunnen we u extra tevreden houden, aangezien alle flaviker tegels milieuvriendelijk zijn. zo laat het bedrijf weten met de ‘I love green’ beleid erop. Zo hebben wij voor u 13 soorten prachtige flaviker tegels voor u klaar staan!

Soorten tegels

Elk tegel ziet er wel anders uit. We hebben in ons assortiment 3 verschillende soorten betonlook tegels, 4 soorten houtlook tegels die geschikt zijn voor vloerverwarming wat natuurlijk heel handig is voor de koude dagen. we hebben ook tegels van de cozie collection. Alle tegels hebben we in verschillende soorten maten. Middag Leerdam zorgt ervoor dat het kiezen voor u steeds makkelijker wordt.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug