ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Globaal ontwerppartner

Atlas Concorde is een wereldwijde specialist in premium porseleinen en wandtegels voor elke stijl en toepassing in residentiële, commerciële en openbare architectuur. Wereldspecialisten zijn excellentie op het gebied van ontwerp en technologie in elk type oppervlak, waardoor ontwerpers en eindgebruikers altijd de beste oplossing voor elke toepassing kunnen krijgen.

Vijftig jaar leiderschap in de wereld van keramische zaken

Atlas Concorde, opgericht in 1969, is de oprichter van de Concorde Group, de beste Italiaanse keramische groep ter wereld en onbetwiste leider van technologische ontwikkeling in de industrie met product en procesinnovaties die de geschiedenis van keramiek hebben gemaakt.

Een showroom voor het aantonen van esthetische en toepassingsmogelijkheden

Op het hoofdkantoor van het bedrijf in Fiorano Modenese worden gasten en internationale partners verwelkomd in elegante en functionele ruimtes.

Een grote showroom demonstreert de esthetische verfijning en toepassingsmogelijkheden van het Atlas Concorde-assortiment, met de nadruk op buitenoppervlakken in een elegante buitenruimte.

Aandacht voor het milieu, de maatschappij, mensen

Voor Atlas Concorde betekent innoveren niet alleen het ontwikkelen van uitstekende keramische tegels, maar ook het combineren van deze aspecten met een filosofie van verantwoordelijkheid tegenover het milieu, de maatschappij en de mensen. De echte motor zijn de mensen die elke dag werken met toewijding, professionaliteit en passie. Respect voor werk is een van de pijlers van de bedrijfsethiek van Atlas Concorde, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de arbeidsomstandigheden van elke werknemer en aan voortdurende opleidingsactiviteiten.

Een groene aanpak

Om de impact op het milieu te verminderen, worden activiteiten ontworpen en uitgevoerd waarbij rekening wordt gehouden met atmosferische emissies, het optimaliseren van het gebruik van hulpbronnen en het recyclen van afvalmaterialen. Met de Leed-parameters gaat Atlas Concorde verder op weg naar een systematische en totale benadering van milieubescherming. Wie keramische tegels van Atlas Concorde koopt, kan er zeker van zijn een bewuste keuze te maken die de natuur respecteert en producten gebruikt die de milieuwaarde van hun project verhogen.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug