ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Het merk Ariana Ceramica Italiana is een Italiaans tegelfabriek die wand en vloertegels produceert. de vloer en wandtegels horen bij de algemeen bouwkosten groep. Ariana is opgericht in 1967 en is altijd een groot voorbeeld onder keramische fabrieken van de gemeente sassuolo. Ariana kreeg de bekendheid door de vernieuwende, design badkamer wandtegels.

Stijl

Nu staan ze bekend als perfectie en elegantie, waardoor klanten graag naar dit merk toe wil gaan. het assortiment van dit merk bestaat uit: dubbel hard gebakken keramische vloer en wandtegels van het beste kwaliteit. Ariana is een 100% Italiaans design. waar ze heel erg rekening houden is dat het bedrijf altijd de laatste trends ontwerpt, zodat de tegel formaten en kleuren perfect op de nieuwste trends aansluiten.

Ons assortiment

Wij hebben de collectie: Ariana Legend. Ariana Legend is een houtlook tegel van het beste kwaliteit wat er is. De legend collectie bestaat uit 5 verschillende soorten tegels, waar wij 4 van hebben. we hebben de kleuren: Grey, Brown, Havana en Sand. We hebben de tegels in verschillende soorten afmetingen

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug